fredag den 7. juni 2013

Et super godt legehus

I weekenden var Prinsessen i sommerhus med Bedstemor. Hvilket efterlod forældrene med en masse fritid, der kunne bruges på udeliv :)

Prinsessen havde i længere tid klaget sin nød, over manglende lys i sit legehus, til sin Far. Det måtte der jo så gøres noget ved, og vi havde faktisk fået et lille vindue til formålet af Moster Katia (det havde ligget på Mosters gård, da hun overtog den, i blandt en masse rod og ragelse der bare skulle smides ud).
Så det gik manden min i gang med at sætte i og det er blevet så godt.

Da der nu kom lys ind i huset, kunne man se at det i den grad trængte til en rengøring! Så jeg har vasket vægge ned og støvsuget og vasket gulv, så der nu er rart at være. Og da jeg så faldt over et lyserødt gulvtæppe i Netto (sådan et flette et af plastik, der kan spules med haveslangen), ja...så kom det også derud. Så nu er det et rigtig hyggeligt lille hus med legekøkken og bord og stole.

Da Prinsessen kom hjem, blev hun ovenud lykkelig over forbedringerne. Og så blev der serveret kaffe til Mor og Bedstemor ude i huset!

Det er selvfølgelig manden min der for et par år siden kreerede legehuset. Han sad og regnede og tegnede den halve vinter og gik så om foråret ud i værkstedet for at bygge. Inspirationskilden fandt han her.
Legehuset har flere funktioner, hvor en af dem er "klatretræ" hen over taget. Prinsessen kan godt lide at sidde oppe på taget og kigge ud over marken, mens hun fortæller historier (for sine indbildte tilhører).

Jeg synes det er blevet rigtig godt og nu hvor der er kommet vindue i, er Prinsessen begyndt at bruge det rigtig meget. Vi har placeret legehuset tæt på vores østvendte terrasse, så kan Prinsessen jo være i nærheden af os, og vi kan indgå i hendes leg, uden vi behøver at flytte os efter det.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar