lørdag den 8. februar 2014

Ufrivillig pause med istandsættelsen

Der har været lidt stille hos os i løbet af ugen... sygdom har holdt aktivitet på et vågeblus. Nu er vi alle ved at være oven på igen, så nu skal der arbejdes videre på Prinsessens kommende værelse!

I dag har manden min været i gang med at fjerne fodpaneler og dørlister, og så fræse kanaler og sætte rør i væggene til de ledninger der skal trækkes. Nu skal der så mures op igen og lappes huller.

Jeg har huseret i køkkenet... med delle-stegning. Både almindelige frikadeller og fiske udgaven. De skal hovedsaligt bruges til madpakker og frokost i næste uge. Der kommer Farmor nemlig og skal med Prinsessen til Bedste-camp i tre dage. Det er nogle aktivitetsdage, arrangeret af den lokale svømme-/idrætsforeningen, hvor der vil være forskellige aktiviteter hele dagen fra kl. 8-15, så der skal store madpakker til at holde de to gående hele dagen :)

I mens har forældrene ro her hjemme, til at komme så langt så muligt med istandsættelsen. Jeg tror ikke vi når at blive færdig på de tre dage... meeen man kan da håbe. Nu er vi gået i gang, så når vi da lidt mere :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar